Qui som?

Boi On Outdoor Sports Training amb el nom comercial de BOOST, és un projecte esportiu que neix l’any 2019 amb l’objectiu principal de donar un servei de qualitat i proper als nostres clients com a escola d’esquí, tant d’iniciació com de nivells alts i molt alts, aprofitant l’experiència adquirida treballant amb l’alt rendiment esportiu nacional i internacional.

BOOST es un projecte pensat des de feia molt de temps, on volem que el preu de les classes d’esquí estigui justificat aportant tècnics de qualitat amb bona formació i amb un nivell tècnic d’esquí molt elevat.

Una escola petita i familiar, la BOOST SKI SCHOOL, de qualitat i proximitat, amb noves tecnologies aplicades a les classes d’esquí, traient-ho dels equips d’esquí d’alt rendiment i portat a l’escola d’esquí per aplicar-ho tant a nivells d’iniciació, mitjos, com als nivells més alts d’esquí. També realitzar i impartir formacions a altres escoles d’esquí tant de tècnica com de metodologia de l’ensenyament.

Vàrem començar aquest projecte sent dues persones, un tècnic a pistes i una persona atenent i gestionant reserves. Vàrem passar a ser dos tècnics a pista i la persona que atenia reserves a fer aquesta feina i combinar-ho amb classes d’esquí i actualment som sis tècnics a pista treballant amb un programa informàtic de gestió.

Club!

Aquest temporada i desprès de tres anys de funcionament em iniciat la BOOST ACADEMY, un club esportiu, que vol ser i serà un projecte esportiu de vall, comarca i província dins l’escola d’esquí a l’hivern. Un club de proximitat amb entrenadors i entrenadores de referència i amb nivells tècnics i metodològics alts per tal de fomentar l’esport i els bons hàbits als nostres infants i socis.

Un Club, on realitzarem una pretemporada per a condicionar i formar als nostres esportistes per la practica de l’esquí, combinant-ho amb altres esports, els quals els podem practicar la resta de l’any en les diferents seccions del Club que anirem desenvolupant amb un temps no massa llunyà.

El BOOST ACADEMY vol ser l’impulsor de la practica de l’esport a la nostra comarca i poder arribar a tots els infants, adolescents i adults que hi vulguin participar, a realitzar clínics, trobades, etc… per tal de fomentar i engrescar a tothom la practica dels esports que es poden practicar a la nostra comarca, l’Alta Ribagorça, a tant sols 145km de la capital de província, Lleida.